Proclamats els Campions de Catalunya per Equips 2017

  • LA LLIGA CATALANA, UN PLAT FORT PER A L’INICI DE LA TEMPORADA
  • DOMINI DELS EQUIPS DEL BAGES I MOIANÈS I DE BARCELONA NORD

Barcelona va acollir dissabte el tret de sortida de la temporada 2017-2018; Llars Mundet va acollir la primera cita del calendari, les Lligues Catalanes Infantil i Cadet que van comptar amb una participació de 19 equips.

Davant la impossibilitat per problemes de calendari de disputar aquesta competició abans de l’estiu, es van tenir en compte les categories d’edat de la temporada anterior. Els equips femenins van estar formats per 5 judokes, mentre que els infantils masculins, per 6 i els cadets masculins, per 7.

En primer lloc es van disputar les lligues cadets, amb 4 equips en categoria femenina i 5 en la masculina. La coalició feta entre Bushido i Judo Rei (BushiRei), que comptava amb la presència de l’actual número 6 del rànquing mundial cadet, Paula Roset, que venia d’un estiu en què ha disputat l’Europeu, les FOJES i el Mundial; es va proclamar Campiona de Catalunya per Equips Cadet Femenina 2017. Xavier Mor Chocolatier BCN Nord i Esport7-Moià van ocupar la segona i tercera posició del podi respectivament.

Quant als nois, en categoria cadet el domini va ser de l’Esport-7, que es va endur l’or; seguit de Pineda de Mar i Xavier Mor Chocolatier BCN Nord, que van completar el podi de la XIV Lliga Catalana Cadet Masculi.

Les medalles de la lliga infantil femenina se les van endur Senshi (1es), Moià-Esport7 (2es) i Bushiclaror (3es) ; mentre que les de la lliga infantil masculina van ser per a Securitas Girona Judo (1rs), Moia-Esport7 (2ns) i Xavier Mor Chocolatier BCN Nord (3rs).

La propera cita del judo català s’haurà d’esperar fins al 28 d’octubre, amb la disputa de la Copa Catalunya Júnior (sub-21).