Inici de la temporada sub-21 a Catalunya

Pau Santacreu va dominar el pes de -60 kg | Juan Carlos Cubero

[dropcap color=”#000000″ font=”0″]L[/dropcap]es Llars Mundet van acollir durant tota la matinal de dissabte la Copa de Catalunya Júnior, dirigida a judokes nascuts entre el 1998 i el 2003, amb la participació de 93 judokes en categoria masculina i 27 en femenina. La competició va comptar amb presència de clubs d’arreu del territori català i d’una delegació arribada des del Principat d’Andorra que no van perdre l’ocasió de prendre part en la primera prova puntuable a nivell català de la temporada de la categoria sub-21.

L’Associació Girona Judo, Bushido i Esport-7 van dominar el medaller masculí aconseguint cadascun dues medalles d’or. Eric Guerra (Esport-7) a -55 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -60 kg, Giorgi Benedeliani (Bushido) a -66 kg, Nika Chakvedatze (Associació Girona Judo) a -73 kg, Dmytro Tsiukh (Associació Girona Judo) a -81 kg, Ilia Khabuliani (Bushido) a -90 kg, Víctor Barrero (Nucli Tecnificació Costa Daurada) a -100 kg i Aaron Cepero (Dojo Lleida) a +100 kg van encapçalar els podis en les respectives categories.

Quant a la fèmines, els ors se’ls van endur Agnès Sabaté (Sakura Reus) a -44 kg, Paula Roset (Judo Rei) a -48 kg, Ana Garcia (Dojo Cambrils) a -52 kg, Gemma Ballesteros (Bushido) a -57 kg, Jazmin Arjona (Judo Vallès) a -63 kg, Wendy de la Fuente (Dojo Tarraco) a -70 kg, Clàudia Salgado (Judo Moià) a -78 kg i Marta Anton (Xavier Mor Chocolatier BCN Nord) a +78 kg,

El 2 de desembre, les Llars Mundet tornaran a ser l’escenari de la segona prova del circuit català júnior amb la celebració de la Súper Copa de Catalunya.

[ad id=”1316″]